Nyati hunting

and ECO Safaris

Är Du nyfiken på Afrika?

Ditt livs resa!

Man måste se det, för att tro det. Södra Afrika är precis så vackert som alla påstår, och med årstiderna helt praktiskt omkastade, så att det är den perfekta tillflyktsorten för oss som lever på den norra halvklotet.


Fler Skandinaver än någonsin reser till Afrika och ger sig ut på safaris eller jakt. Ett stort antal återkommer år efter år till denna underbara och mytiska kontinent.
Några är förstagångsbesökare, som har läst böckerna och längtar efter att få se länderna, där Blixen, Hemingway och Ruark jagade. Andra är mer intresserade av troféerna och samlandet, bland annat för att få ett namn i rekordböckerna. Några söker efter romantiken, stämningen runt lägerelden, att få upptäcka nya länder, känna den Afrikanska savannens lätta bris, och lukten av det brända gräset. Det är oftast den sista gruppen som blir ”förgiftad” och är de som spenderar minst 1o månader om året med planering för sin årliga ”pilgrimsresa” till en kontinent som, när den slår klorna i Dig, aldrig vill släppa taget!

 

En stor del av jakten är förväntan, och det är ingen förväntan som Du fylls så enormt av, som inför Din första safari till Afrika! När Du stiger på flyget till Afrika, följer Du i ledet på en lång rad namnkunniga äventyrare och jägare före Dig, en rad som aldrig tycks ta slut.

Välkommen in i ledet!

Kom och jaga eller res med oss på Din fotosafari.
Vi erbjuder Dig ett minne för livet och kommer att göra allt som står till buds, för att uppfylla Dina önskemål!

Titta runt på vår webbplats och bli informerad och inspirerad!

Vi hoppas att snart få se Dig i Afrika!

/ Pro Hunter Jonas Gillow


Nyati Hunting
& ECO Safaris

Hov Rasbo
755 96 Uppsala
Tel: 018-365021
Fax: 018-365032
info@nyatihunting.com

Jonas Gillow , ProHunter
gillow@nyatihunting.com

Tel: +46 -70 6565032
(mobile Sweden)
Tel: +27 -82 8840025
(mobile South Africa)